top of page

Skvěla novinka!!!

Updated: Mar 22





Milé klientky,

s obrovskou radostí vám představujeme naši novou službu "Detox Shine"! Tato služba je určena pro ty z vás, kdo hledáte způsob, jak zanechat svým vlasům nový život a lesk.

Detox Shine obsahuje detoxikační proces s využitím přípravku "Cleanse Mist" od luxusní značky KEUNE, který dokonale vyčistí vaše vlasy od usazených toxinů, kovů a mikroplastů. Následně vaše vlasy prožijí proces "shine", během kterého jim dodáme lesk a vitalitu. Můžete si vybrat mezi studeným, teplým nebo průhledným leskem podle vašich preferencí.

Vaše vlasy budou po této úžasné službě zářit jako nikdy předtím! Nechte se hýčkat naším týmem odborníků a dopřejte svým vlasům luxusní péči, kterou si zaslouží.

 Představujeme vám revoluční produkt "Revive Balm", který je novou úrovní péče o vaše vlasy. Tento neoplachující balzám je určen k obnově vašich vlasů a poskytuje jim až 73%

obnovou vlasu a zlepšení kondice.

Revive Balm je vyvinut s ohledem na ochranu a regeneraci vašich vlasů. Díky testům provedeným v laboratoři jsme zjistili, že chrání barvu vlasů až 95% i po 5 týdnech používání. Navíc obsahuje až 90% přírodních ingrediencí a je vhodný pro vegany.

Přidejte Revive Balm do své každodenní péče o vlasy a uvidíte rozdíl již po prvním použití. Vaše vlasy budou silné, zdravé a plné života!

Neváhejte a vyzkoušejte tento úžasný produkt již dnes!



13 views0 comments
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
bottom of page